Un Poc D'Historia

Tot va començar cuan sentiam que necesitabem enseñar els nostres coneixements guitarrers, llavors al poble de Picassent sols s'impartia musica clasica mitjançant varies asociacions locals, - estaba Frank Crespo, pero ell sols impartia a Valencia-.

Era l'any 2003 cuan, ajudats pel CIJ de Picassent, i el concejal de Cultura Arturo Hernandez y Gastaldo, decidirem crear l'Asociacion de Musica Moderna de Picassent, que, coneixent d'altres asociaciones com l'APK de Quart de Poblet, sabiem que podriem fer bon us de l'ayuda que s'ens brindaria.

Despres de tot el papeleig, l'AMMP va quedar constituida al Març de l'any 2004, i des d'aquell moment en que va ser oficial, el CIJ de Picassent ens va cedir el local social per a que puguerem fer les nostres activitats.

Fins aquell moment donavem clases de guitarra a casa dels nostres alumnes, i amb el local, teniem un centre de operacions centralitzat on poder impartir les clases de guitarra i baix.

Tenint el local social vam poder ampliar el nostre radi d'accio, donç no ens desplaçabem a casa dels alumnes, sino que ells ya venien desde altres pobles o ciutats fins a nosaltres, be amb metro, autobus o coche.

Objectius

Els objectius de l'asociacion son entre d'altres, donar a coneixer els diferente estils musicals i les diferents formes per a tocar-los amb instruments moderns (teniu que entendre instruments electrics amplificats) com la Guitarra o el Baix.

Recolçem la musica al municipi, i mes si es la musica creada pels nostres alumnes.

Com eixemple mes clar, podriem citar a SKARABATS, grup de Ska, que format originalment per Jose Luis Terranegra (Guitarra Solista) y Victor Galindo (Ex baixista del grup) alumnes de l'Asociacio i amics seus, aspira a ser referent valencia de l'estil despres de la retirada de Ska-p.

Tambe Luis Alberto Flores com a Guitarista Solista de BREAK OUT, un grup a Torrent, o Italo Estrada com cantautor en solitari de musica tradicional peruana, Juan Martinez com a Guitarrista en Orquesta i grup Heavy, Javier Jimenez com a Guitarrista als seus projectes metalers, Manolo Aguado com a Guitarrista a la banda del colegi, Pablo Castello i Joseba com a Guitarristes tocant Punk, Toni Garcia tocant el Baix amb Juan i Javier ...